Na een succesvolle jaaropleiding 2023 met 18 deelnemers, starten we in het najaar opnieuw met een jaaropleiding!

Systemic Leadership Awareness is een diepgaande opleiding voor iedereen die leiderschap, bewustzijn en verbinding belangrijk vindt. Korte leermomenten en introductiedagen zijn nuttig, maar innerlijke standvastigheid vraagt meer dan enkele uren van jouw aandacht. Hilde Van Bulck neemt ons mee op een innerlijke reis verspreid over 8 blokken (weekends). Ken jouw leiderschapstijl en benut jouw sterktes aan de hand van (zelf)kennis en inzichten die deze opleiding biedt. Niewsgierig naar meer informatie, en hoe in te schrijven? Neem een kijkje op de website van Hilde (LINK).

Wie is Hilde?
Hilde heeft zesentwintig (26!) jaar ervaring in het onderwijs als leerkracht, coördinator en directeur, en twintig (20!) jaar als energetisch consultant.
Die achtergrond heeft een meerwaarde in het begeleiden van leiders en hun teams en het optillen van groepen naar een volgend niveau. Haar passie voor het zelfstandig ondernemen heeft ze opgepikt tijdens haar leidinggevende functie bij een opleidingscentrum voor ondernemers. Sinds 2009 is ze werkzaam als familieopsteller, onderwijsopsteller en organisatie-opsteller.

Is het iets voor jou? Twijfel je nog..
Binnenkort, op dinsdag 4 juni  (19u), organiseert Hilde in de Hottentot hoeve een info-avond. Reserveer HIER jouw plaats.

Hopelijk tot binnenkort!

An en Joeri