Net zoals vorige zomer organiseren we binnenkort een dagopleiding “Systemisch Werken”Een leerrijke en intense dag die gefaciliteerd wordt door ervaringsdeskundige Oliver Schelinski van “I For Horse”.

Gedurende de dag dompelen we je eerst onder in de basiskennis van het systemische gedachtengoed. Nadien heb je de mogelijkheid om een vraag in te brengen die zowel persoonlijk als zakelijk kan zijn. De groep stelt zich hierbij op via de systemische methode.

Deze boeiende methodiek bracht al voor velen “verwondering en dieper respect”. We doen dit mét en zonder paarden.
Waarom paarden? Paarden laten als geen ander zien waar in het systeem van herkomst verstoringen zich schuilhouden. Je krijgt een beter inzicht in welke beweging nodig is om je vrijer en lichter te voelen naar morgen toe.

Uit deze prachtige dag neem je enorm veel wijsheid terug mee naar huis alsook mooie inzichten over jezelf, over hardnekkige en belemmerende patronen die je nu niet meer dienen. De methodiek werkt preventief zodat familiaire of zakelijke problematieken in de toekomst vermeden kunnen worden.
Ervaring is absoluut geen vereiste. Openstaan voor verwondering en respect voor elkaar is daarentegen cruciaal. Je komt terecht in een veilige omgeving waar zorg wordt gedragen voor elkaar.
PRAKTISCH
Locatie: Hottentot Hoeve, Cassenbroek 1, 2820 Bonheiden (gelegen naast Mechelen)
Inschrijven vóór 25/07 via deze LINK. Wees er snel bij, er zijn maar 30 plaatsen ter beschikking.
Prijs deelname per persoon: 98€ excl. BTW (21%)
Gaat door vanaf 6 deelnemers
Op zaterdag 27 juli van 10u-17u
Lunch: zelf mee te brengen,
Aanwezig: Koffie, thee, water en versnaperingen

Hopelijk tot binnenkort!

An en Joeri