Wat is Horse Reflected Coaching?

HORSE reflected coaching

Paarden leven in het hier en nu. Ze reageren zodra wij deel uitmaken van hun omgeving. Wanneer de mens een verandering doormaakt in gedrag, of gevoel, worden paarden dit gewaar. Dit noemen we ‘awareness’.

Horse REFLECTED coaching

Met deze ‘awareness’ gaan we aan de slag. De veranderingen die wij doorleven, de emoties die wij aanvoelen, worden allemaal gereflecteerd door de paarden. Echter, zodra we in balans komen, zal het paard dit onmiddellijk tonen. Elk op een eigen, oprechte manier.

Horse reflected COACHING

Coherentie is het doel. Inzichten en oplossingen liggen aan de basis en de antwoorden vormen zich daar waar denken en voelen samenvloeien.

Ervaar het, beleef het.. leef het.

Voor wie?

Elke volwassene die worstelt met het hier en nu. Uitgestelde keuzes, onuitgesproken verlangens en conflicten kunnen een innerlijke onrust met zich meebrengen die zich uiten in een bepaalde emotionele staat. Wat is er toch eigenlijk aan de hand met mij?

Talloze vragen en twijfels weerhouden jou om die cirkel te doorbreken en daadwerkelijk aan de slag te gaan door stappen te zetten naar waar het verlangen ligt. Maar wat verlang ik eigenlijk?

Lees hier een uitnodiging om op ontdekking te gaan. Durf te benoemen, verkrijg het inzicht en leef het leven dat bij jou hoort.

Wat mag je verwachten?

Een professionele begeleiding in de ontdekking naar wat voor jou belangrijk is. Jouw waarden en overtuigingen staan centraal. Zonder oordeel en in alle vertrouwen wordt er geluisterd en teruggegeven wat wordt toevertrouwd.

Elke sessie duurt ongeveer zo’n 1 uur en gaat op jouw tempo. Net zoals een reis bepaal jij de bestemming en kies je de weg daarnaar toe. Enkel, voor deze reis kan je rekenen op een bekwame gids.

Welkom

Jouw coach

Horse Reflected Coach

01

Gecertificeerd

Horse Reflected Caoch Level 1 vraagt doorzetting. In een EMCC (European Mentoring & Coaching Counsil) goedgekeurd traject van 8 maanden heb ik in deze intense opleiding ervaren en geleerd welke vaardigheden nodig zijn om als coach van start te gaan.

02

Ervaren

Coaching is levenslang leren en ervaren. Niet enkel mensen op weg helpen, maar ook zelfreflectie is broodnodig. We zijn allemaal mensen, allen gelijkwaardig.

03

Visie

Met passie gedreven om jouw weg te belichten en jou te begeleiden om nieuwe stappen te zetten die zinvol zijn in jouw leven.

To get something you never had, you have to do something you never did.
(T. Jefferson)

Hottentot bvba

Cassenbroek 1
2820 Bonheiden
BTW: BE0630.785.357

Bekijken op Google maps

+32 3 340 89 49
info@hottentothoeve.be

An & Joeri

Contacteer ons

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.