Wat is Horse Reflected Coaching?

Horse Reflected Coaching

Paarden leven in het hier en nu. Ze reageren zodra wij deel uitmaken van hun omgeving. Wanneer de mens een verandering doormaakt in gedrag, of gevoel, worden paarden dit gewaar. Dit noemen we ‘awareness’.

Horse Reflected Coaching

Met deze ‘awareness’ gaan we aan de slag. De veranderingen die wij doorleven, de emoties die wij aanvoelen, worden gereflecteerd door de paarden. Echter, zodra we in balans komen, zal het paard dit onmiddellijk tonen. Elk op een eigen, oprechte manier.

Horse Reflected Coaching

Coherentie is het doel. Inzichten en oplossingen liggen aan de basis en de antwoorden vormen zich daar waar denken en voelen samenvloeien.

Ervaar het, beleef het.. leef het.

Voor wie?

Eénieder, individueel of in team, die worstelt met het hier en nu. Uitgestelde keuzes, onuitgesproken verlangens en conflicten kunnen een innerlijke onrust met zich meebrengen die zich uiten in een bepaalde emotionele staat. Wat is er toch eigenlijk aan de hand met mij?

Talloze vragen en twijfels weerhouden jou om die cirkel te doorbreken en daadwerkelijk aan de slag te gaan door stappen te zetten naar waar het verlangen ligt. Maar wat verlang ik eigenlijk?

Lees hier een uitnodiging om op ontdekking te gaan. Durf te benoemen, verkrijg het inzicht en leef het leven dat bij jou hoort.

Wat mag je verwachten?

Een professionele begeleiding in de ontdekking naar wat voor jou belangrijk is. Jouw waarden en overtuigingen staan centraal. Zonder oordeel en in alle vertrouwen wordt er geluisterd en teruggegeven wat wordt toevertrouwd.

Elke sessie duurt ongeveer zo’n 1 uur en gaat op jouw tempo. Net zoals een reis bepaal jij de bestemming en kies je de weg daarnaar toe. Enkel, voor deze reis kan je rekenen op een bekwame gids.

Boek hier jouw moment

Welkom

An en Joeri

 

Bijzondere reeksen / Kalender

  • Jaaropleiding Systemic Leadership Awareness, door Hilde Van Bulck Meer info (gestart op 30 sep ’23 – inschrijven niet mogelijk)  
  • Ontdek mijn Tijger, doorlopend – Boek een ontdekking
  • Dagopleiding Systemisch werken, zat 22 juli 2023 – AFGELOPEN

Jouw coach

Horse Reflected Coach

01

Gecertificeerd

Gecertificeerde Horse Reflected Coach Level 1 (2021), erkend door het EMCC (European Mentoring & Coaching Counsil), Horse Reflected Coach Level 2 (2022) en Team Coach (2023). Dankbaar voor alle wijsheid en zingeving tijdens de opleiding bij Iforhorse.

02

Ervaren

Coaching gaat om denken en voelen. We leren levenslang waarbij we niet enkel mensen op weg helpen, maar ook aan zelfreflectie doen. We zijn allen gelijkwaardig, met onze eigen rugzak, groot of klein.

03

Visie

Ik (be)hartig, zodat we ruimte vinden voor elkaars werkelijkheid.

To get something you never had, you have to do something you never did.
(T. Jefferson)

Neem jouw stap met Coaching@hottentothoeve.be

 

Boek jouw moment