Kerstmarkt met handgemaakte en eerlijke producten

Voor het tweede jaar op rij organiseren wij een kerstmarkt met handgemaakte en eerlijk producten. Deze zal doorgaan in de Hottetothoeve in Bonheiden. Vrijdag 8 december van 18u30 tot 21u30, zaterdag 9 december van 18u30 tot 21u30 en zondag 10 december van 11u tot 16u.

Lokale ondernemers bieden er producten van eigen makelij aan.  Daarnaast zijn er leuke workshops voor volwassenen en kinderen.

Benieuwd? Kom dan zeker de kerstsfeer proeven.

Iedereen is welkom & helemaal gratis!

Marlies Verdoodt

In de woordenwinkel van schrijfster Marlies Verdoodt vind je poëtische wenskaarten.

Zachte zinnen om te geven op kleine en grote momenten van het leven. Op haperende, gelukkige of dappere dagen. Maar evengoed zijn het woorden om zelf te houden en nu en dan bij stil te staan.

Kijk maar, voel maar. Welkom.

Scarves and Stuff

Solange Cools is het gezicht achter Scarves and Stuff. Hiermee heeft ze haar eigen breilabel. Breien zit al generaties lang in de genen.

Het begon allemaal met een beperkte collectie. Vandaag biedt ze een ruim aanbod van sjaals, mutsen, cardigans en heerlijk warme sokken aan.

Flock

Helga Van Camp ontwerpt en ontwikkelt tapijten. Alle FLOCKS zijn uniek en handgemaakt in België. Helga kiest zelf alle materialen van het wol, de vacht en de vellen en gaat hiermee op zoek naar een mooi geheel voor de creatie van een FLOCK.

Ontdek al deze unieke creaties en misschien ligt er binnenkort wel een flock in jouw huis?

Table in a Box

Katrien Sterckx wil met Table in a Box mensen op een gezellige manier rond de tafel brengen. Is Kerstmis dan geen uitstekende gelegenheid om dat te doen?

Naast boxen met stijlvol decoratiemateriaal zorgt Katrien voor alle materialen om het bij jouw thuis héél gezellig te maken

Studio Averechts

In art and crafting there are no mistakes, just unique creations.

Caroline Vandermaesen is de bezieler en bedenker van Studio Averechts.

Caroline volgde een opleiding als interieurarchitect. Ze is gepassioneerd door reizen, kunst, andere culturen en alles wat mooi is in de wereld.

Onlangs startte ze haar eigen zaak ‘Studio Averechts’ op. De naam zegt het zelf eigenwijs en tegendraads.

Ze draait voornamelijk keramiek, maar spendeert ook nog veel tijd achter haar naaimachine.

Como Fashion Code 07

Margo Taelemans is de trotse uitbaatster van Como Fashion Code 07 in Sint-Katelijne-Waver. Zelf woont ze in Bonheiden, op enkele honderden meters van de hoeve en kon ze dus niet ontbreken op de kerstmarkt.

Op de kerstmarkt biedt ze enkele producten aan die je ook kan terugvinden in haar winkel. Zo kan je onder meer thee (O’Tea) of Volupsa geurkaarsen kopen.

Shelter

Dat zijn Raf, Noor, Anja en Bertout. Zij hebben een grote passie voor koken en bakken en combineren dit het liefst met het buitenleven. Zij delen deze ervaring graag met iedereen die hiervan wil meegenieten. Op de kerstmarkt kan je het resultaat proeven.

Naast heerlijke gerechten bieden ze ook regelmatig workshops aan.

Praktisch!

Wanneer?

Vrijdag 9 december 18u – 21u. Zondag 11 december 11u – 17u.

Vrije toegang

Wat mogen jullie verwachten?

  • Outdoor kerstbar met knabbels en babbels,
  • Heerlijke kerstsfeer met jingles en bingles.

Hottentot bvba

Cassenbroek 1
2820 Bonheiden
BTW: BE0630.785.357

Bekijken op Google maps

+32 3 340 89 49
info@hottentot-hoeve.be

An & Joeri

Boek je ticket

Vieren

From:  700,00

(dansfeesten voorbehouden voor Deluxe huwelijk)