Kerstmarkt met handgemaakte en eerlijke producten

Voor het eerst organiseren we op zaterdag 11 en zondag 12 december een kerstmarkt. En, het zal de moeite zijn.

Lokale ondernemers bieden er producten van eigen makelij aan.  Daarnaast zijn er nog workshops voor volwassenen en kinderen.

Benieuwd? Kom dan zeker de kerstsfeer proeven.

Iedereen is welkom.

Marlies Verdoodt

In de woordenwinkel van schrijfster Marlies Verdoodt vind je poëtische wenskaarten.

Zachte zinnen om te geven op kleine en grote momenten van het leven. Op haperende, gelukkige of dappere dagen. Maar evengoed zijn het woorden om zelf te houden en nu en dan bij stil te staan.

Kijk maar, voel maar. Welkom.

Villa Popcorn

Je kind beleeft de mooiste kindertijd dankzij Villa Popcorn!
Britt en Caroline verwennen de kinderen met knutselkampjes en knutseluurtjes.
Ontdek de geweldige webshops en de gezellige feestwinkel in Leuven waar veel te beleven valt!
Je kan bij Villa Popcorn terecht voor originele themafeestjes, leuke cadeautjes, gezellige slaapfeestjes voor binnen als voor buiten, animatie en heel veel lekkers.
Kinderfeestjes organiseren wordt  kinderspel dankzij Villa Popcorn. Tijdens de schoolvakanties worden er knutselkampjes aangeboden!

Scarves and Stuff

Solange Cools is het gezicht achter Scarves and Stuff. Hiermee heeft ze haar eigen breilabel. Breien zit al generaties lang in de genen.

Het begon allemaal met een beperkte collectie. Vandaag biedt ze een ruim aanbod van sjaals, mutsen, cardigans en heerlijk warme sokken aan.

 

Table in a Box

Katrien Sterckx wil met Table in a Box mensen op een gezellige manier rond de tafel brengen. Is Kerstmis dan geen uitstekende gelegenheid om dat te doen?

Naast boxen met stijlvol decoratiemateriaal zorgt Katrien voor alle materialen om het bij jouw thuis héél gezellig te maken.

Ze zal tijdens de kerstmarkt mini-workshops verzorgen. Op zaterdag zullen er 2 workshops worden gegeven en op zondag 1.

Annelies Timmermans

De handtassen van het Belgische merk Annelies Timmermans zijn eenvoudig, maar vol complexiteit. Elk patroon is origineel en introduceert een nieuwe vorm waarbij het mooie en het praktische in harmonie zijn.

In 2018 nam ze na 10 jaar een korte pauze en sinds 2020 werkt ze weer volop aan nieuwe collecties.

Benieuwd naar de exclusieve handtassen van Annelies?

Annelies zal jullie met veel plezier ontvangen op zaterdag en zondag.

 

Isidore Home

De grote liefde voor ambachten heeft Kathleen Van Hoof ontdekt tijdens haar opleiding kunstwetenschappen en archeologie. Ze heeft enorm veel bewondering voor de relatie die de vakman heeft met de ruwe materie en de kennis van het productieproces waardoor het eindresultaat tot stand komt. Haar hart gaat vooral sneller slaan van mooie en exclusieve stoffen en de kunst van het weven.

Isidore Home is ontstaan vanuit een verlangen om de authentieke ambachten en tradities te vertalen naar een hedendaags interieur en deze passie te delen. Het is een unieke ‘net iets anders’ collectie geworden van handgemaakte kwalitatieve accessoires om echt in te leven.

Kathleen nodigt je uit om Isidore Home te leren kennen, haar enthousiasme met iedereen te delen en er nog lang en veel plezier mee te beleven.

Studio Averechts

In art and crafting there are no mistakes, just unique creations.

Caroline Vandermaesen is de bezieler en bedenker van Studio Averechts.

Caroline volgde een opleiding als interieurarchitect. Ze is gepassioneerd door reizen, kunst, andere culturen en alles wat mooi is in de wereld.

Onlangs startte ze haar eigen zaak ‘Studio Averechts’ op. De naam zegt het zelf eigenwijs en tegendraads.

Ze draait voornamelijk keramiek, maar spendeert ook nog veel tijd achter haar naaimachine.

Como Fashion Code 07

Margo Taelemans is de trotse uitbaatster van Como Fashion Code 07 in Sint-Katelijne-Waver. Zelf woont ze in Bonheiden, op enkele honderden meters van de hoeve en kon ze dus niet ontbreken op de kerstmarkt.

Op de kerstmarkt biedt ze enkele producten aan die je ook kan terugvinden in haar winkel. Zo kan je onder meer thee (O’Tea) of Volupsa geurkaarsen kopen.

Margo zal er zijn op zondag!

Pawlove by Mex

‘Plots was er zoveel liefde’ liefde voor Mex de mini-poedel van Naomi Casier.

De knappe krullenbol werd geboren op 29 september 2019 en kreeg haar ‘forever home’ op 23 januari 2020. Zoals Naomi haar 2 dochters Robin en Lexi heeft verwend, is ze Mex ook gaan verwennen. Ondertussen zijn de 3 onafscheidelijk. Ze zegt wel eens de 3 musketiers. 15 harnassen en bandana’s later kreeg ze ineens de gedachte: ‘wat als ik zelf aan de slag zou gaan en ons eigen merk zou beginnen?’. Ze is helemaal van 0 begonnen, totaal geen gevoel met een naaimachine. Hoe begin je eigenlijk? Wat heb je nodig? Na verschillende pogingen toverde ze haar eerste ‘echte’ bandana. Een met veel trots en liefde gemaakte bandana die ze graag wil delen met andere hondenvrienden… Zo werd Pawlove by Mex geboren.

Pawlove by Mex maakt meer dan alleen hondenaccessoires. Ze maken hondenaccessoires met zoveel liefde. Pootjesliefde van Mex.

Praktisch!

Wanneer? Zaterdag 11 december 15u – 21u. Zondag 12 december 14u – 19u.
Vrije toegang, mits covidsafe ticket en mondmasker.

Wat mogen jullie verwachten?

  • Workshops voor de kids door Villa Popcorn en voor volwassenen door Table in a Box,
  • Outdoor kerstbar met knabbels en babbels,
  • Heerlijke kerstsfeer met jingles en bingles.