Ben je bewust dat je nu iets leest dat niet louter op toeval berust?

Dit moment wordt gedreven door een bepaalde nieuwsgierigheid. Niet zozeer in wat hieronder volgt, maar in het willen ontdekken naar wat er zich binnenin jezelf aan het ontluiken is. Dit kan verband houden met de zoektocht naar geluk, je volgende professionele stap of andere wensen. Het vraagt durf om te volgen wat jou roept. Dat op zich is een proces van innerlijke groei dat net zoals iedereen stapsgewijs verloopt.

Het ondersteunen van deze innerlijke groei, is ons idee van welzijn.

Groeien is een persoonlijk proces, en afhankelijk van waar je je bevindt op dit pad, zal onze aanpak jou bevallen, of net bevreemden.

We werken nauw samen met de natuur. Daar ligt immers onze oorsprong en maken we deel van uit. De natuur is geen zachte omgeving en kan best verwoestend zijn, net zoals onze leefomgeving. En hoe verder we ons bevinden van onze eigen natuur, hoe groter de onderstroom van weerstand zal worden. In dat opzicht stelt onze locatie een veilige en levenskrachtige omgeving ter beschikking.

We werken voornamelijk ervaringsgericht is. Waarom? Het werkt als een snelweg naar eigen bewustzijn. Als we immers kunnen aankijken in wat is, we kunnen laten varen wat ons tegenhoudt en focussen op hetgeen we willen, wel dat geeft een ongekende innerlijke stroom van energie.

Wat kan het voor jou betekenen om volledig in je kracht te staan?

We werken thematisch zoals bijvoorbeeld omtrent waarden, normen, talenten, etc. of eerder doelgericht we jouw persoonlijke wensen en professionele aspiraties. Graag horen we wat jouw boodschap naar de wereld is en hoe jij onze meerwaarde ziet.

An en Joeri

Ons aanbod

1

Horse Reflected Coaching

Soms heb je gewoon een paardenmiddel nodig. Met Horse Reflected Coaching gaan we aan de slag met jouw thema en brengen we dat naar de paarden. Het "zijn" van de paarden geeft een unieke reflectie. De betekenis van wat zichtbaar wordt, is van jezelf. Wij ondersteunen dit proces in de zin van begeleiding, dat behoeft geen invulling.

Interesse of meteen jouw coaching sessie vastleggen? Klik HIER.

2

Systemisch Werk

De genen die generatie op generatie worden doorgegeven bevatten meer dan fysieke kenmerken. Er zijn dynamieken aanwezig die ons eigen individu overstijgen en tot uiting komen in familiepatronen (de appel en de boom) en/of gedragingen. Vaak spelen dergelijke zaken ons onbewust parten. Zichtbaarheid brengt vervulling en verlossing in het leven.

Stel jouw vraag coaching@hottentothoeve.be

3

Teams & organisaties

De professionele uitdagingen die we uitgaan, vereisen samenwerking met anderen. We komen terecht in teams, in organisaties die een bepaalde cultuur uitdragen en verwachtingen vooropstellen. Ontdek met jouw teaam hoe beter samen te werken. Welke zaken zijn jullie bereid om los te laten en met welke dynamieken in de organisatie horen we rekening te houden?

Stel jouw vraag coaching@hottentothoeve.be